ردولوت

images
ردولوت
12 آبان 1402

ردولوت

کیک مخمل قرمز که به دلیل نام انگلیسی آن، اغلب با نام رِدولوت شناخته می‌شود، دسری است از نوع کیک‌لایه‌ای که در رنگ‌های قرمز تیره، قرمز روشن یا رنگ‌هایی با شید قرمز-قهوه‌ای تهیه می‌شود.

رنگ قرمز-قهوه‌ای کیک به دلیل تاثیر پودرکاکائو و خاصیت‌اسیدی سرکه‌سفید می‌باشد. مواد تشکیل دهنده این کیک سرکه‌سفید کاکائو و رنگ‌غذا می‌باشد.

دلیل اینکه اسم این کیک " مخمل سرخ" انتخاب شده بافت نرم و لطیف این کیک هست! روی این مدل کیک نیز معمولاً با کرم پنیری سفید و یا نوعی کرم کره‌ای به نام buttercream پوشانده می‌شود.

این مدل کیک به سبب بافت لطیف و مرطوب، رنگ قرمز و طعم لذیذ و خوشایندی که دارد  از محبوبیت بالایی در بین مردم برخوردار شده است.

کیک مخملی برای اولین بار در قرن 19 میلادی در آمریکا پخته شده . در آن زمان این کیک تنها بافت مخملی داشته و رنگ قرمزی در کار نبوده است. با گذشت زمان کیک قرمز مخملی اصلی ابداع شد که این کیک درواقع نوعی کیک شکلاتی بود که از ترکیب پودر کاکائوی طبیعی، سرکه، جوش شیرین، باترمیلک و آرد تهیه می‌شد. علت لطافت بافت آن، استفاده از سرکه و باترمیلک بود؛ و رنگ قرمز آن نیز به واسطه ترکیب اسیدی باترمیلک و رنگ‌دانه‌های پودر کاکائوی طبیعی ایجاد می‌شد.

با گذشت سال‌ها و افزایش محبوبیت این کیک، برای خوش رنگ‌تر شدن کیک از رنگ‌های خوراکی استفاده میشه و از آن پس استفاده از رنگ خوراکی به دستورالعمل این کیک اضافه شده.

در طول جنگ جهانی دوم به علت قحطی‌ها بسیاری از رستوران‌ها و قنادی‌ها برای افزودن رنگ به کیکشان از لبواستفاده می‌کردند. امروزه نیز در بسیاری از دستورالعمل‌ها استفاده از لبو به چشم می‌خورد.

دستورالعمل تهیه کیک ردولوت در طی سال‌ها تنوع بسیاری پیدا کرده است ولی چیزی که در تمام این سال‌ها و با وجود تغییرات بسیار تا به امروز ثابت و بدون تغییر مانده است بافت مرطوب و بسیار نرم و لطیف این کیک هستش. البته رنگ قرمز آن با توجه به نوع پودر کاکائو و میزان رنگ خوراکی استفاده شده در آن از قرمز روشن تا قرمز تیره متغیر است. میزان استفاده از رنگ خوراکی در دستورات مختلف ردولوت متفاوت است. در برخی از دستورات از رنگ خوراکی مایع و در برخی دیگر از رنگ ژله‌ای استفاده می‌شود. چیزی که اهمیت دارد این است که رنگ خوراکی انتخاب شده باید مرغوب باشد، باعث تلخ شدن کیک نشود و همچنین برای سلامت انسان مضر نباشد.

امروزه کیک ردولوت به دلیل رنگ زیبای قرمزی که دارد و همچنین طعم دلنشین و بافت لطیفش به یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های کیک برای مناسبت‌هایی مثل کریسمس، ولنتاین، جشن تولد و سالگردازدواج تبدیل شده است.

خب شما هم اگه بعد از خوندن ما حوس یه ردولوت خوشمزه کردین یه سر به دوناتیم بزنین!

  • اشتراک گذاری :
لطفا برای ثبت نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا از لینک ثبت نام حساب جدید باز کنید.